English A A A A A
Ryddeaksjoner i Malvik i 2018

Vi fortsetter ryddingen av søppel i Malvik!

Sammen med Innherred renovasjon inviterer vi til ryddedugnad for å holde Midt-Norge rent. Kampanjeperioden for ryddingen er  fra 1. mai til cirka 20. juni.

Årets strandryddedag er  lørdag 4. mai. Gå inn på ryddeportalen og registrer både forsøplede områder og registrer din ryddeaksjon. Gjør avtale med Innherred renovasjon om henting av søppelet på forhånd. Søppelsekker kan du hente på rådhuset i Hommelvik, Hommelvik bibliotek, Vikhammer bibliotek eller Malvik gjennvinningsstasjon (Skjenstad).

Slik rydder du i Malvik:

Extra Hommelvik og Coop Midt-Norge SA vil også legge tilrette for ryddeaksjoner. Fra 27. april til 4. mai kan ryddeutstyr hentes i butikken. Avfallet kan leveres i en egen container fram til og med mandag 6. mai. Ta kontakt med butikken for nærmere informasjon.

Følg med på instagram eller facebook og legg inn dine ryddebilder (#holdmidtnorgerent eller https://www.facebook.com/holdmidtnorgerent/).

Vi oppfordrer skoler, barnehager, idrettslag, velforeninger, lag- og foreninger, næringslivet i kommunen og andre frivillige til å bidra med å rydde Malvik. Bli med å gjør en innsats for egen kommune, eget nærmiljø og en viktig global og nasjonal samfunnsoppgave! Følg opp den gode innsatsen fra 2018.

Tips en venn Skriv ut