English A A A A A
Bilde av kum med stengeventiler

Planlagte eller pågående hendelser med vannforsyningen.

Vi har for tiden disse planlagte eller pågående hendelsene:

 

UTGÅTT - Muruvik - Vannavstengning - Onsdag 25 November 2020.

 

Dagens vannstegning vil utgå på grunn av grunnforhold i Flatholmvegen. Dette vil medføre en ny vannstegning med også vegstegning i neste uke. Ny informasjon kommer senere.

På grunn av innkobling av vannkum blir deler av Muruvik uten vann mellom klokken 09.00 og fram til 17.00. Tapp opp vann til eget forbruk. Når vannet er tilbake, la det renne en stund til det er blankt og klart. Vannvog er satt ut ved samfunnshuset.

 8yA 3Zh 3 zH 7wAAAABJRU 5ErkJggg==

UTGÅTT - Solbakkan - Brunt vann som følge av slokkearbeid - Onsdag 11 desember 2019.

På grunn av en større brann i natt, ble det tatt ut store mengder vann i vårt ledningsnett, som medfører misfarging av vannet som følge av hastighetsendring. La vannet renne til det blir blankt og klart. 

UTGÅTT - Torp - Lekkasje - Tirsdag 20 august 2019

Vi har en vannlekkasje i området Torp - Betania. Vi stengt ut ledningen. Vi er ferdige med å fylle opp nett som har vært berørt. Alle skal ha få fått vannet tilbake. Rettetid er foreløpig ukjent.

 

 

Noen huskeregler for deg som kunde ved vannavstenging:

  1. Tapp opp vann til husholdningen i forkant før vi stenger utvendig tilførsel (bøtte, stamp, kanne o.l.).

  2. Husk reservevann til toalett sisternen.

  3. Steng innvendig hovedstoppekran før vår vannavstenging. Når vannavstengningen er over bør kaldtvannskran nær hovedstoppekran åpnes for utspyling (f.eks utvendig kran), før du åpner hovedstoppekranen. La kaldvannskranen renne til vannet er klart og blankt.

  4. Husk at det står ofte en sil på vanninntaket som må rengjøres (sil på reduksjonsventil, tilbakeslagsventil, vannmåler osv.). Mangler du sil på hovedinntaket, står det som regel også siler på alt av armaturer (dusjbatteri, tappekraner osv.) Det er som regel den første silen som vannstrømmen går igjennom som kan trenge rengjøring.

  5. Unngå vannforbruk før vannet igjen er rent (oppleves som klart og blankt uten vond smak).

  6. Ofte vil vi ved større hendelser sette ut vannvogn. Informasjon om dette skal du som kunde få per SMS eller Talemelding og på web på denne siden.

Har du spørsmål angående vannstengningene? Ta kontakt med vårt sentralbord på telefon 73 97 20 00.