English A A A A A
Bilde av kum med stengeventiler

Planlagte eller pågående hendelser med vannforsyningen.

Vi har for tiden disse planlagte eller pågående hendelsene:

UTGÅTT: Sandmarka - Lekkasje - Onsdag 17 juli 2019

Vi har en vannlekkasje i området Sandmarka. Vi stengt ut ledningen. Stengingen vil bli avgrenset i løpet av ettermiddagen til å gjelde noen få hus. Vi vil prøve i løpet av torsdag den 18 å løse disse med provosorisk forsyning. Lekkasjen er på ca 5 meters dybde en meter unna en garasje, så vi har veldig krevende forhold. Rettetid er foreløpig ukjent.

 

UTGÅTT - Saksvikbukta - Vannavstengning - Onsdag 27 mars 2019.

Vannavstenging Saksvikbukta - onsdag 27. mars 2019 klokken 08.00 til onsdag 27.mars 2019 klokken 14.00. Gjelder innkobling av ny kum på kommunal ledning. 

 

UTGÅTT - Saksvik - Vannavstengning - Fredag 29 mars 2019.

Vannavstenging på deler av Rønningsvegen - fredag 29. mars 2019 klokken 08.00 til fredag 29.mars 2019 klokken 15.00. Gjelder fjerning av gammel kum på kommunal ledning.

Noen huskeregler for deg som kunde ved vannavstenging:

  1. Tapp opp vann til husholdningen i forkant før vi stenger utvendig tilførsel (bøtte, stamp, kanne o.l.).

  2. Husk reservevann til toalett sisternen.

  3. Steng innvendig hovedstoppekran før vår vannavstenging. Når vannavstengningen er over bør kaldtvannskran nær hovedstoppekran åpnes for utspyling (f.eks utvendig kran), før du åpner hovedstoppekranen. La kaldvannskranen renne til vannet er klart og blankt.

  4. Husk at det står ofte en sil på vanninntaket som må rengjøres (sil på reduksjonsventil, tilbakeslagsventil, vannmåler osv.). Mangler du sil på hovedinntaket, står det som regel også siler på alt av armaturer (dusjbatteri, tappekraner osv.) Det er som regel den første silen som vannstrømmen går igjennom som kan trenge rengjøring.

  5. Unngå vannforbruk før vannet igjen er rent (oppleves som klart og blankt uten vond smak).

  6. Ofte vil vi ved større hendelser sette ut vannvogn. Informasjon om dette skal du som kunde få per SMS eller Talemelding og på web på denne siden.

Har du spørsmål angående vannstengningene? Ta kontakt med vårt sentralbord på telefon 73 97 20 00.

Tips en venn Skriv ut