English A A A A A
Bilde av en kaffekopp og øks på en hoggestabb

Unngå populære fellesområder når du skal på tur

Malvik kommune oppfordrer alle til å unngå populære fellesområder, da dette i stor grad kan føre til smitte av koronaviruset. Ta heller turen en plass utenfor allfarvei, der du aldri har vært tidligere.

Det er mange flotte turområder i Malvik kommune, og mange steder er ikke like godt besøkt som andre. Faren for smittespredning øker proposjonalt med antall mennesker på samme plass. Utendørs gjelder dette i stor grad ved de populære turområdene våre, og især ved utfartsområdene.

Malvik kommune oppfordrer alle til å finne sin egen plass ute i naturen. Mulighetene er mange, og det kan være for eksempel i nærområdet ditt, ved sjøen eller i skogen.

Det er mange som har behov for å legge turen til universelt utformede turområder, og disse har vi flere av i kommunen. Men hvis du har mulighet og anledning, så håper vi du finner eventyrlysten i deg utenfor allfarveg.

Ta deg en tur der du aldri har vært før, oppsøk en plass der det ikke er så mange folk. Og kanskje finner du en ny favorittplass ute i Malviks flotte natur.

Vi ønsker alle en god tur, og husk Folkehelseinstituttet råd og tiltak for befolkningen.

Kom deg ut, men unngå populære fellesområder