Ungdomshus

I Malvik kommune har vi to ungdomshus; Hommelvik ungdomshus og Vikhammer ungdomshus.

Bilde av Hommelvik ungdomshus

Hommelvik ungdomshus

På ungdomshuset i Hommelvik kan du komme og gjøre lekser, lage mat, spille instrument og spill og mye mer. Ungdomshuset har kafe med internett, mobil scene med lyd og lys, projektor og lerret. Du kan også benytte deg av Mac for redigering av foto, lyd og film.

Ungdomshusene i Malvik kommune er et rusfritt fritidstilbud for ungdom mellom 13–18 år. Ungdommene skal selv være med på å bestemme, planlegge og gjennomføre ideer, søke midler, være arbeider eller ungdomsleder under arrangementer, bli med på kurs og lignende. Ungdomshusene skal være et fristed hvor ungdom kan delta på tvers av kulturelle skillelinjer, hvor de kan utvikle sine kulturuttrykk og lære sosial kompetanse sammen med andre.

Det er for tiden sju stillinger av ulik størrelse i kultulturvirksomhetens barne- og ungdomsavdeling. Ved siden av å arbeide på ungdomshusene, arbeider personalet også på ulike kulturarrangementer gjennom året. Som blant annet UKM, LAN, Sommer- og Vinter-Malvik.

Her kan du følge Hommelvik ungdomshus på Facebook.


Bilde av Vikhammer ungdomshus

Vikhammer ungdomshus.

Ungdomshusene i Malvik kommune er et rusfritt fritidstilbud for ungdom mellom 13–18 år. Ungdommene skal selv være med på å bestemme, planlegge og gjennomføre ideer, søke midler, være arbeider eller ungdomsleder under arrangementer, bli med på kurs og lignende. Ungdomshusene skal være et fristed hvor ungdom kan delta på tvers av kulturelle skillelinjer, hvor de kan utvikle sine kulturuttrykk og lære sosial kompetanse sammen med andre. Du kan også være med på gaming og e-sport.

Det er for tiden sju stillinger av ulik størrelse i kulturvirksomhetens barne- og ungdomsavdeling. Ved siden av å arbeide på ungdomshusene, arbeider personalet også på ulike kulturarrangementer gjennom året. Som blant annet UKM, LAN, Sommer- og Vinter-Malvik, sommerfest på Midtsandtangen og andre store og små arrangement som blant annet halloween og ungdomsjulebord.

Her kan du følge Vikhammer ungdomshus på Facebook.

Kontaktinformasjon

Hommelvik ungdomshus

 

Mobil

477 16 829

Kontaktperson

Malin Ulrikke Brandvik Veimæl

Vikhammer ungdomshus

 

Mobil

477 58 257

Kontaktperson

Leon Carlos Cortes