English A A A A A
TV AKSJONEN 2013

TV-aksjonen NRK 2013

Informasjon om oppmøteplass og tid.

Hva er TV-aksjonen 2013?
TV-aksjonen 2013 går til Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens. I år skal vi gi mennesker med demens og deres pårørende en enklere hverdag og et bedre liv. Gjennom TV-aksjonen 2013 skal vi også bidra til å løse demensgåten.

Hvorfor er denne saken viktig?
Over 70 000 nordmenn har Alzheimer eller en annen demenssykdom. De neste tiårene vil dobbelt så mange bli rammet og over 600 000 være nærmeste pårørende. Demens kan ramme oss alle. Ved å handle nå kan vi gi enkeltmennesker en lettere hverdag og samtidig komme en stor utfordring for det norske samfunnet i forkjøpet. Det er nå, med TV-aksjonen 2013, vi har mulighet til å gjøre noe, både for dem som er rammet og for samfunnet. Vi har ingen tid å miste.

Gå inn på blimed.no, finn ut mer om årets TV-aksjon og meld deg som bøssebærer, eller ring 02025. Følg også med på alt det spennende som skjer på facebook.com/tvaksjonenmalvik

Hvor og når skal jeg møte opp?
Bøssebærerne skal møte opp seinest kl. 16:00 på rodelokalet, der blir det utdeling kart og bøsser. I Malvik har vi fem rodelokaler:
Bedehuset i Hommelvik, Sveberg grendahus, Vikhammer bo- og servicesenter (kantina), Saksvik skole (skolekjøkken) og nytt for året, Mostadmark samfunnshus.
Når bøssene returneres blir det enkel servering av kaffe og vafler.

Årets viktigste søndagstur tar ca. 2 timer.

TVA-AnnKristin&Tobias.JPG
Ann Kristin skal gå for faren sin, og Tobias skal være med å gå for morfar. Hvem skal du gå for?