English A A A A A
TV-aksjonen 2018

TV-aksjonen 2018

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Les mer om Kirkens Bymisjons arbeid her.

Bli bøssebærer!

Meld deg som bøssebærer på blimed.no.

  • Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at én av dere registrerer seg som bøssebærer

Bøssebærerne i Malvik skal møte opp klokken 15.45 på sitt rodelokale aksjonsdagen. Der blir det utdeling av kart og bøsser.
I Malvik har vi fire rodelokaler hvor du får utlevert det du trenger.

Hommelvik: Rådhuset, kantina
Vikhammer: Stasjonsvegen 14, kantina
Saksvik: Saksvik skole, skolekjøkkenet
Sveberg: Sveberg grendahus

 

Tips en venn Skriv ut