Frukt

Skolefrukt

Skolefrukt kan bestilles på www.skolefrukt.no. Den mest vanlige skolefrukten er eple. I tillegg vil det deles ut ulike frukter grønnsaker i løpet av en uke. Det vil kunne være banan, pære, gulrot, kiwi, appelsin, klementin, nektarin eller fersken. Et sunt og godt mellommåltid!

Skolemelk jente

Skolemelk og juice


Det er nå klart for bestilling av skolemelk og juice på www.skolelyst.no. Her finner du også hvilke produkter som tilbys og priser. Du kan velge ulike produkter på ulike dager, og du kan velge om du vil betale hver måned eller for hele året på en gang. 

Aktuelt

IMG_2536

Natur, miljø og friluftsliv

Generell info, turer og gruppeinndeling

24. august 2018

Valgfaget natur, miljø og friluftsliv har sin første tur torsdag 30. august. Årets valgfaggruppe er stor, og vi legger derfor ut informasjon om valgfaget her, slik at den når alle.

Her finner du generell informajon om valgfaget natur, miljø og friluftsliv skoleåret 2018/2019.

Her finner du beskrivelse av de ulike turene høsten 2018, samt gruppeinndeling.

Solsikke

Viktig informasjon høsten 2018

20. august 2018

Alle elever har rett til et trygt og godt skolemiljø
Opplæringslovens kapittel 9a fastslår at alle elever har rett til et trygt og godt skolemiljø. På Utdanningsdirektoratets sider kan du lese mer om dette. Dersom elever eller foresatte opplever at denne retten ikke er oppfylt, er det viktig at skolen får beskjed. Ta kontakt med kontaktlærer eller skolens ledelse. Foresatte som ikke ønsker å ta opp saker eller hendelser direkte med skolene, kan sende e-post til foresattekontakten@malvik.kommune.no. Les mer her.

Nytt ordensreglement
Like før sommerferien ble et nytt ordensreglement vedtatt i skolens samarbeidsutvalg. Det nye ordensreglementet finner du her. Ordensreglementet skal også angi konsekvenser ved brudd på reglene. Dette har vi formet som en konsekvenstrapp.

Skolens informasjonshefte
8. trinn har fått med seg skolens infohefte, og vi legger det også ut her, slik at 9. og 10. trinn har tilgang til dette. Her finner du Vikhammer ungdomsskoles infohefte for skoleåret 2018-2019.

Vi har også et ønske om at foresatte på 8. trinn sender en e-post med kontaktopplysninger til kontaktlæreren. E-postadresse finner dere under "ansatte". Dette pga. at Malvik kommune bytter datasystem, og vi har derfor ikke tilgang til e-postadressene som ble registrert på barneskolen. Oppgi også telefonnummer i e-posten.

Vi ønsker alle et fint skoleår!