Frukt

Skolefrukt

Skolefrukt kan bestilles på www.skolefrukt.no. Den mest vanlige skolefrukten er eple. I tillegg vil det deles ut ulike frukter grønnsaker i løpet av en uke. Det vil kunne være banan, pære, gulrot, kiwi, appelsin, klementin, nektarin eller fersken. Et sunt og godt mellommåltid!

Skolemelk jente

Skolemelk og juice


Det er nå klart for bestilling av skolemelk og juice på www.skolelyst.no. Her finner du også hvilke produkter som tilbys og priser. Nytt av året er at du kan velge ulike produkter på ulike dager, og du kan velge om du vil betale hver måned eller for hele året på en gang. Elevene betaler ikke for uke 24 og 25, da det er mange aktiviteter utenfor skolen.

Aktuelt

42-17277571

Informasjon til 10. trinn om stipend fra Lånekassen

16. mai 2018

Lånekassen ønsker at flere elever i 10. klasse skal kjenne til ordningene for stipend og lån til videregående opplæring, og har bedt skolen om å videreformidle informasjon til elever på 10. trinn og deres foresatte. 

 

På denne siden finner dere informasjon om utstyrsstipend for alle elever (f.eks. til leie/kjøp av pc), borteboerstipend og grunnstipend til elever fra familier med svak økonomi.

Ungdom

Velkommen til vårt nye 8. trinn!

02. mai 2018

Overgangen til ungdomsskolen for høstens 8. trinn er i gang! Her finner du viktige dokumenter i forbindelse med overgangen:

Når det gjelder fremmedspråk/språklig fordypning, kan du også lese mer her.