Frukt

Skolefrukt

Skolefrukt kan bestilles på www.skolefrukt.no. Den mest vanlige skolefrukten er eple. I tillegg vil det deles ut ulike frukter grønnsaker i løpet av en uke. Det vil kunne være banan, pære, gulrot, kiwi, appelsin, klementin, nektarin eller fersken. Et sunt og godt mellommåltid!

Skolemelk jente

Skolemelk og juice


Det er nå klart for bestilling av skolemelk og juice på www.skolelyst.no. Her finner du også hvilke produkter som tilbys og priser. Du kan velge ulike produkter på ulike dager, og du kan velge om du vil betale hver måned eller for hele året på en gang. 

Aktuelt

Vennskap

Læringsmiljøundersøkelser

24. oktober 2018

Det er nå tid for gjennomføring av årets elevundersøkelse. I tillegg vil vi også gjennomføre Spekter, som er en ikkeanonym mobbeundersøkelse. Elevene er kjent med disse undersøkelsene fra tidligere, etter gjennomføring her på ungdomsskolen eller på barneskolen.

 

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Ved Vikhammer ungdomsskole gjennomfører vi undersøkelsen på alle trinn. Undersøkelsen er anonym, og det er ikke mulig å spore svarene tilbake til enkeltelever. Det er frivillig å svare på undersøkelsen, men vi oppfordrer sterkt alle elever å benytte muligheten til å uttrykke sin mening om skolehverdagen.

Mer informasjon om elevundersøkelsen finner du her.

Innlogging til elevundersøkelsen her.

Spekter er en ikkeanonym mobbeundersøkelse. Her vil skolen kunne få mer konkret informasjon om utfordringer i læringsmiljøet, enn det som kommer frem gjennom elevundersøkelsen. Det er Læringsmiljøsenteret i Stavanger som har utarbeidet undersøkelsen. Det er kun kontaktlærere og skoleledelsen som har fullt innsyn i resultater fra undersøkelsen. Saker kan imidlertid bli drøftet i trinnteamet, dersom det kommer frem informasjon som det er viktig at flere kjenner til for å få løst utfordringer.

Mer informasjon om Spekter finner du her.

Innlogging til Spekter her.

Zokrates

31. oktober 2018

Nå er vi endelig i gang med Zokrates igjen! Som tidligere blir meldinger, timeplaner, ukeplaner og innleveringer lagt ut her.

Merk følgende:

 

Høstløv

Foreldreundersøkelsen

31. oktober 2018

Vi ønsker å få tilbakemeldinger fra foreldre gjennom foreldreundersøkelsen! Alle skal ha mottatt en e-post med brukernavn og lenke til undersøkelsen. Ta kontakt med undervisningsinspektør Hilde Straumbotn hvis du ikke har mottatt en slik e-post.