Stig Roald Amundsen tiltrer som kommunedirektør 24. januar.

Stig Roald Amundsen ansatt som ny kommunedirektør

I mandagens ekstraordinære kommunestyremøte ble Stig Roald Amundsen ansatt som ny kommunedirektør.

Amundsen kommer fra stillingen som kommunedirektør i Selbu kommune, en stilling han har hatt siden 2015.

- Jeg er glad, ydmyk og stolt over kommunestyrets enstemmige vedtak om å tilsette meg som kommunedirektør i Malvik kommune. For en malviking som meg – omtaler meg som det selv om jeg er bosatt i Lånke – er dette selvsagt stort. Og jeg vil takke kommunestyret for tilliten som jeg her har fått! Jeg vil gjøre mitt ytterste for å vise meg tilliten verdig, og gleder meg stort til å ta fatt på jobben fra 24. januar.

- Etter seks fantastiske år som kommunedirektør i Selbu er jeg klar for nye utfordringer, og er veldig entusiastisk over å få muligheten til å «komme hjem» og fortsette i samme spennende rolle i Malvik kommune. Det er motiverende for meg å vite at jeg kommer til en attraktiv kommune som synes å ha veldig mye på stell og som viser god evne og vilje til å jobbe sammen om best mulig utvikling av Malvik. Jeg har også veldig sansen for kommunens definerte grunnverdier åpen, nyskapende og samhandlende – de gir energi og noe jeg kan stå for i alt jeg skal gjøre fremover. Jeg tenker det alltid er en fordel å jobbe med samfunnsutvikling ut fra et godt grunnlag, men ser det egentlig kun som et godt utgangspunkt som gir utfordring og motivasjon for videre innsats.

- Jeg ser frem til å bli en del av laget i Malvik kommune, og vil bruke tiden godt fremover på å gjøre meg kjent med organisasjonen og skaffe meg kjappest mulig en god oversikt over hvilke muligheter og utfordringer Malvik kommune står ovenfor i tiden fremover. Først ved oppstart 24. januar vil jeg kunne fokusere på dette med full kraft, men jeg vil selvfølgelig bruke noe tid på dette også før jeg begynner.

- Takk igjen for tilliten! Jeg gleder meg! Dette blir bra!

Ordfører Trond Hoseth er fornøyd med at Amundsen har takket ja til stillingen som kommunedirektør. En stilling han tiltrer 24. januar.

- Stig Roald var vårt førstevalg og da er det klart at det er stor glede for at han takket ja til stillingen, og at vi nå er i mål. Nå gleder vi oss til at han tiltrer, sier Hoseth.

Jens Berget fortsetter i stillingen som konstituert rådmann fram til Amundsen tiltrer stillingen som kommunedirektør.