English A A A A A

Servicetorget

Servicetorget finner du på rådhuset i Hommelvik. Vi holder til i Torggata 7, 7550 Hommelvik

Trenger du hjelp, eller lurer du på noe?

Telefon: 73 97 20 00
E-postadresse: postmottak@malvik.kommune.no
 

Åpningstider

Vi har åpent mandag–fredag, klokken 10.00 til 14.00.

Kommunale tjenester

Servicetorget kan gi deg informasjon om alle kommunale tjenester. Her finner du også søknadsskjemaer til tjenestene vi tilbyr.

Salgsbevilling, serveringsbevilling, skjenkebevilling og ambulerende skjenkebevilling

Hos oss kan du søke om salgsbevilling, serveringsbevilling, skjenkebevilling og ambulerende skjenkebevilling. Du kan også komme hit for å avlegge etablererprøven og kunnskapsprøven om alkohollovgivningen. På grunn av gjennomføring av stortingsvalg, er det ikke mulig å ta prøver, før mandag 20. september.

Bostøtte

Hos oss kan du få råd og veiledning om bostøtte.

Arkivet

Malvik kommune er deleier av Interkommunalt arkiv Trøndelag (IKA-Trøndelag) som er depot for kommunens eldre og avsluttet arkiv. IKA-Trøndelag holder til i Trondheim i Arkivsenteret på Kulturbunker Dora.

Malvik kommune har overført mesteparten av det eldste arkivet, fram til cirka 1980, til IKA-Trøndelag. Deler av det som er avlevert kan du finne i Arkivkatalog for Malvik kommune.

Du kan også få tilgang til arkivmateriale som ikke er overført til IKA-Trøndelag ved å henvende deg til servicetorget for å avtale tid, eller ved å sende e-post til postmottak@malvik.kommune.no

Ønsker du innsyn i dokumenter fra dagligarkivet finner du dette i postlisten.