English A A A A A
Illustrerer å kaste maska

PSYK-uka 19.-23. oktober 2015

Se hverandre, kast maska

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse 2015: «Se hverandre, kast maska: Egenverdi og psykisk helse» har Organisasjonen Voksne for barn, lokallaget Stjørdal og Malvik, Mental Helse Ungdom Stjørdal og Bibliotekene i Malvik initiert en hel uke i Malvik kommune med fokus på «Psykisk helse i skolen».

Målet med uka er å ufarliggjøre og avstigmatisere psykiske problemer og vansker, og fokusere på at alle har en egenverdi!

Elevene ved de to ungdomsskolene i kommunen (Vikhammer ungdomsskole og Hommelvik ungdomsskole) vil gjennom uken lære mer om psykisk helse, det å snakke sammen og se hverandre, vise empati og vennskap, det å bygge relasjoner i og utenfor skolen. Også foreldre, lærere og skoleeiere får lære mer om ungdom og psykisk helse og viktigheten av å se ungdommene. PSYK-uka går av stabelen i UKE 43, dvs. 19.-23. oktober 2015.

Last ned brosjyre med informasjon om PSYK-uka.

#PSYKT-maskeradeball
Fredag 23. oktober 2015 kl.18:00-23:00 inviteres alle elever ved Hommelvik ungdomsskole og Vikhammer ungdomsskole til et heidundrende PSYKT maskeradeball, med DJ og lysshow, rød løper, fotoshoot, prisutdeling m.m. i Sveberghallen.
Det er ikke lov med utesko i hallen. Ta med innesko eller (PSYKE) sokker.

Se invitasjon.

Link til arrangementet på facebook

Aktuelle lenker:

Mental helse verdensdagen

Venn1