English A A A A A
Utvendig Sandfjæra barnehage

Barnehage på den gamle Kjelstad-tomta

Sandfjæra barnehage åpner på mandag

Førstkommende mandag åpner Sandfjæra barnehage, lokalisert ved Sjøsiden.

Dette blir en av de største barnehagene i kommunen, nå som Hommelvik, Grønberg og Mostadmark barnehage slår seg sammen.

- Vi gleder oss til å få samlet alle på samme sted. Med mange ressurser her på huset, vil det å være samlokalisert bety enormt mye, sier barnehagestyrer Tove Rolseth, tre dager før åpning.

Den lokale forankringen er ivaretatt med navn som «Skarven», «Saligberget» og «Millerkaia», i den 1932 kvadratmeter store barnehagen. Med universell utforming der det er god plass for alle barn, uansett alder og funksjonsevne.

- Det skal være et trygt sted for alle. Uansett forutsetning skal alle ha et godt tilbud til utvikling, noe som gjenspeiler seg i blant annet plan- og romløsningene våre.

Med fire avdelinger for småbarn og to for storbarn, ligger kapasiteten på 106 plasser. En miljøbevisst profil og gode digitale løsninger vil sette sitt preg på den daglige driften.

- Gode IKT-løsninger, en tilnærmet papirfri arbeidshverdag og informasjonsflyt vil også skape en bedre dialog og et bedre læringsmiljø, sier Rolseth.

35 ansatte fordelt på 26 årsverk skal framover ha sin arbeidsplass her. Rolseth berømmer alle ansatte i prosessen ved flyttingen, og gleder seg til å ønske små og store velkommen.