English A A A A A
Rafting_ekstrem

Mandag 24.juni

Rafting ekstrem, 15 år og eldre

Dette er en tøffere raftingtur som kun er åpen for deg som har fylt 15 år. Vi skal også få noen utfordringer i villmarksleiren/høydeparken i Oppdal!

Påmelding er stengt.

Du vil ikke motta eget informasjonsskriv – all informasjon finner du her på nettsidene hvor den vil bli oppdatert.

Plan for dagen:
Vi tar buss opp til Oppdal – det tar cirka 2 timer. Vel fremme starter vi rafting på Granmo camping. Vi får instruksjoner i rafting, opplæring i sikkerhet og hvordan vi oppfører oss i båten. Det blir noe tørrtrening på land før vi setter kursen nedover elva. Når vi er ferdige med raftinga, skifter vi til tørt tøy, og fraktes til høydeparken/villmarksleiren hvor vi starter med å grille/spise lunsj. Etter maten blir det ute-aktiviteter for alle; spenning og utfordring i høydeparken, eller aktivitetsløype for de som vil ha beina godt plantet på bar bakke. Kort sagt: Mye lek & Moro.
Kl. 17.00 starter vi returen med bussen tilbake til Malvik.
 
Transport/Oppmøte:
 
På denne aktiviteten er det satt opp buss med avreise og oppmøte som følger:
       kl. 0730 Hommelvik (Rampa)
       kl. 0800 Vikhammer (Malvikhallen)
Vi er tilbake i Malvik ca kl 19.00 Samme stoppesteder som avreise.
 
 
Du må ha med:
·        Underskrevet egenerklæringsskjema(underskrift fra foresatte for deltakere under 18 år). Dette må være underskrevet før du får bli med på bussen. Dette får du tilsendt ved registrert påmelding!
  • For villmarksleiren: Klær og fottøy etter vær
  • For rafting: ta med ull- eller superundertøy, badetøy, ullsokker og joggesko (vi får utlevert våtdrakter til selve raftinga)
  • Håndkle
  • Ekstra sokker, klær og sko etter raftinga
  • Mat: Ta med en matpakke til å spise før raftinga, og evt ny matpakke eller grillmat til lunsjen (i villmarksleieren er det grill-muligheter)
  • Drikke: gjerne både kald og varm! (Du kan bli kald i kroppen etter raftinga!)
 
Du kan ha med:
  • Grillmat
  • Fotoapparat
 
Mat og drikke:
Spiseforbud på bussen til og fra Oppdal!
Vi stiller ikke med mat/drikke til deltakerne, dette må du ha med selv.
 
 
Info fra Opplev Oppdal
Rafting på Driva
Siden starten i 1989 har vi opparbeidet en veldig høy sikkerhetsmessig standard med godt utdannede guider som følger oss år etter år. Opplev Oppdal arrangerer turene sine på elva Driva som renner fra Dovrefjell og ender opp i fjorden ved Sunndalsøra. En strekning på ca 18 kilometer brukes til rafting. Vi formidler rafting som en naturopplevelse hvor vi er underlagt naturen og de forholdene som virker inn på vannføring og temperatur. Det er kjølig i mai – juni og september, mens juli og august byr på varmere dager både i lufta og i vannet. Ingen dager er like, forholdene forandrer seg. Har du rafta før, bør du prøve igjen, og har du ikke prøvd ennå, så har du sjansen nå. Turen byr på variert og vakker natur, noe som i seg selv er en opplevelse.
Se også deres hjemmeside:
 

 

Alle skal bruke hjelm, våtdrakt og redningsvest (får utdelt) til enhver tid under raftinga. Det er godkjente rafteinstruktører i hver båt og de kjenner elva godt. Det er viktig å følge alle instruksjoner som blir gitt.
 
Kontaktpunkter:
Trude Bekkavik   tlf. 977 38 740
Arve Renå          tlf. 976 04 242