English A A A A A
TV-aksjonen møte

Planleggingsmøte på Bruket

Årets TV-aksjon var tema på Bruket kulturhus 26.september før kommunestyremøtet.

23. oktober arrangeres TV-aksjonen til inntekt for Røde Kors og deres arbeid for mennesker i konflikt og krig. Kveldens møte på Bruket ble holdt med kommunekomiteen som arrangør, der formannskapet, Røde Kors, eldrerådet, ungdomsrådet NAV og servicetorget var representert. Det er ordfører Ingrid Aune som er leder av kommunekomiteen.

Planleggingsmøtet var starten for arbeidet fram mot uke 42, der fordeling av arbeidsoppgavene og koordineringen av arbeidet går i regi av Røde Kors. Arbeidet er allerede godt igang blant de involverte. Det ble utvekslet gode ideer og det kom innspill til hvordan TV-aksjonen skal bli vellykket Malvik.
På selve aksjonsdagen er det rådhuset, Sveberg grendahus, Vikhammer helsetun i Stasjonsvegen 14 og Saksvik skole er rodelokalene for aksjonen. Der vil du få utlevert bøsse, kart og noe godt å bite i etter årets viktigste søndagstur.

TV-aksjonen Deltakere.jpg

Fra v. Bjørn Værnes Fiske (servicetorget), Ordfører Ingrid Aune, Jan Henrik Dahle (eldrerådet), Maria Skarsaune-Terzi (NAV) Camilla Haugen (Røde Kors),