English A A A A A

Passerte magisk grense på Facebook

Malvik kommune benytter internett og sosiale medier aktivt i dialogen med innbyggerne. I påska ble Tor-Arne Jensen fra Vikhammer person nummer 1.000 til å like kommunens Facbook-side – og dermed vanker det premie fra ordføreren.

Malvik kommune lanserte egne Facebook-sider i januar 2011. I løpet av kort tid fikk sidene stor oppmerksomhet, og kommunen har det siste året benyttet Facebook aktivt og målrettet til kommunikasjon med innbyggerne.

- Malvik kommune har forbedret kommunikasjonsjobbingen på flere måter. Vi har fått gode tilbakemeldinger på våre nye hjemmesider, og har bygget om servicetorget på rådhuset sånn at vi kan yte enda bedre service enn før. Vi har lansert en flott informasjonsfilm om Malvik kommune – og i tillegg innarbeidet Facebook som en naturlig del av vår informasjonshverdag. Jeg er totalt sett veldig fornøyd, og vil gi stor honnør til kommunens ansatte som hver eneste dag yter topp service overfor innbyggere og andre som henvender seg til Malvik kommune, sier rådmann Kristian Rolstad.
For ordføreren har Facebook-satsingen til kommunen vært ønsket og etterlengtet. Ordføreren er selv en ivrig bruker av sosiale medier som Facebook og Twitter – og var tidlig ute med å love premie til den som ble kommunens Facebook-venn nummer 1.000.
- Jeg synes Facebook og Twitter er fantastiske verktøy, og bruker begge deler hver dag, både for å kommunisere med innbyggerne og for å holde meg oppdatert om det som skjer. Da vi så at Facebook-sidene til Malvik kommune fikk så god respons, var det derfor helt naturlig å love premie når vi passerte 1.000 personer, sier Granmo.
Det var en stund usikkert hvem som egentlig var person nummer 1.000 til å trykke ”Liker”-knappen på kommunens Facebook-side. Tre personer var en stund aktuelle som vinnere, men ordføreren opplyser at nærmere undersøkelser har vist at Tor-Arne Jensen fra Vikhammer var førstemann.
Og Terje B. Granmo er glad for å kunne gi bort et komplett sett med samtlige bind av Malvik kommunes bygdebøker til vinneren.
- Jeg håper premien faller i smak. Personlig synes jeg i hvert fall at bygdebøkene er en fantastisk bokserie med veldig mye interessant lesning om Malvik og Malviks historie - som vi kan være veldig stolt av, sier Terje B. Granmo.
Tor-Arne Jensen (t.v.) mottar premien av ordfører Terje B. Granmo.
Tor-Arne Jensen (t.v.) mottar premien av ordfører Terje B. Granmo.