English A A A A A
Tre personer som sitter og snakker over et bord med en formell og lett tone

Malvik og Trondheim kommuner inngår samarbeid om etablererveiledning

Proneo har vunnet anbudet fra Malvik kommune og Trondheim kommune om å tilby målrettet etablererveiledning i begge kommuner. Selskapet skal være en bidragsyter for at flere gründere lykkes med å utvikle eller starte egen bedrift.

- Riktig og målrettet veiledning i oppstartsfasen er viktig for at gründerne skal tørre å ta skrittet fra forretningside over til etablering av egen bedrift. Denne tjenesten skal fra 1. september leveres av Proneo, som har lang fartstid innen etablererveiledning etablererkurs. Innbyggerne i våre kommuner skal få tilgang på deres ekspertise slik at utvikling og oppstart av egen bedrift realiseres. Vi trenger flere dyktige gründere og nye selskaper i Trondheim og Malvik framover, sier næringssjef i Malvik kommune, Ole Christian Iversen og næringsrådgiver i Trondheim kommune, Kari Mette Elden.

- Vi gleder oss til å komme i gang med etablererveiledning til innbyggerne i både Malvik og Trondheim. Det er mange som ruger på gode ideer, og som trenger hjelp i tidlig fase. Vi skal hjelpe gründerne å bli bedre rustet for å realisere drømmen. Gründerne får veiledning tilpasset deres behov i tillegg til en kort innføring i hva som er viktig å ha tenkt gjennom ved oppstart, sier prosjektleder i Proneo, Stine-Aileen Strand.

Strand er opptatt av å bidra til vekst i regionen og realisering av morgendagens arbeidsplasser.

- Jeg ser fram til å bruke mine ressurser på dette, avslutter Stine-Aileen.

For mer informasjon, kontakt:

prosjektleder Stine-Aileen Strand, telefon 901 29 444, e-post stine-aileen.strand@proneo.no,

eller næringssjef i Malvik kommune, Ole Christian Iversen, telefon 907 80 296, e-post oci@malvik.kommune.no.

Book møte:

Her kan du bestille samtale for etablererveiledning og avklaringssamtaler.

Her kan du bestille samtale for næringsfaglig vurdering.

Om Proneo:

Proneo har siden starten i 2007 utviklet seg til å bli et av landets største innovasjonsselskap med god forankring i næringslivet i Trøndelag.

Proneo har kontorer og inkubatordrift i Verdal Industripark, Gjensidigegården Stjørdal, InnovArena i Rørvik og Havbruksparken Flatanger. I tillegg disponerer Proneo kontorer på Levanger, Frosta, og i Trondheim. Proneo har 20 ansatte, og selskapets målsetting er gjennom aktiv bruk av kompetanse, ressurser og nettverk å bidra til økt nyskaping, nye bedriftsetableringer og et innovativt og robust næringsliv i regionen.

På Proneos nettsider kan du lese mer om selskapet.