English A A A A A
Kommunestyre

Kommunestyret møtes ansikt til ansikt

For første gang siden februar skal kommunestyret i Malvik kommune samles fysisk for gjennomføring av siste møte før sommeren.

Mandag 15. juni klokken 15.00 samles de 31 folkevalgte i Bruket kulturhus til det siste kommunestyremøtet i Malvik kommune før sommeren. Dette blir første gang kommunestyret samles fysisk i samme rom siden de omfattende koronatiltakene ble iverksatt i Norge 13. mars.

Stengt for publikum

Formannskapssekretær Sissel Langås opplyser at møtet gjennomføres på tilnærmet normal måte, men at ulike koronatiltak og nødvendige forholdsregler gjennomføres.
- Alle representanter skal holde minimum én meters avstand. Det blir reservert plass til pressen på galleriet i Nygaardsvold-salen, men på grunn av den totale kapasiteten i huset vil det dessverre ikke være plass for å ta imot tilhørere i Bruket, sier Langås.

Skjerm på rådhuset

Kommunestyremøtet vil bli streamet på nett slik at alle som ønsker å følge debatten får mulighet til det.
- I tillegg vil vi sende kommunestyremøtet på skjerm i kantina på rådhuset i Hommelvik. Det betyr at alle som eventuelt ikke har tilgang til internett eller datautstyr hjemme har mulighet til å følge møtet derfra på direkten, selvsagt med tilstrekkelig fysisk avstand, presiserer Langås.

Omfattende sakliste

Mandagens kommunestyremøte starter klokken 15.00. I løpet av ettermiddagen og kvelden skal hele 20 saker til politisk behandling. Blant disse er 2. gangsbehandling av reguleringsplan for E6 delstrekning Leistad - Helltunnelen, årsoppgjør 2019, regnskapsrapport etter 1. tertial 2020, koronakrisepakke for frivilligheten, amfiløsning i ny Vikhammer ungdomsskole og kommunal garanti for rehabilitering av kunstgressbane i Hommelvik – for å nevne noe.
Her finner du hele møteinnkallingen og sakslisten til møtet.
Her kan du se møtet streamet fra klokken 15.00