Retningslinjer for foresatte

Retningslinjer for foresatte ved deltakelse på SommerMalvik og VinterMalvik

INFORMASJON UNDER MÅ LESES NØYE AV FORESATTE/FORELDRE – NÅR DET ER KRYSSET AV I PÅMELDINGSSKJEMAET ERKLÆRER DU AT DE ER KJENT MED INNHOLDET.

PÅMELDING
Når du går inn og velger/"kjøper" den første aktiviteten, har du 15 minutter på deg til å registrere ferdig. Du kan velge flere aktiviteter og deltakere før du går til "Handlekurven", registrerer nødvendige opplysninger, og velger "fullfør". Dersom dette ikke er gjennomført i løpet av 15 minutter mister du aktiviteter du har brukt for lang tid på, og må registrere dem på nytt.
Etter at du har fullført bestillingen vil du få en bekreftelse med et ordrenummer på skjermen og pr e-post. Dette er en bekreftelse på at din bestilling er registrert og IKKE en garanti for at du har fått plass. Den endelige bekreftelsen på om du har fått plass, eller står på venteliste, blir sendt på en ny e-post i løpet av 24 timer.
SIKKERHET
På Sommer og Vintermalvik vil deltakerne få oppleve mange spennende og krevende aktiviteter. Mange av aktivitetene medfører risiko for deltakerne – særlig hvis de ikke følger instruksjonene til punkt og prikke. Når du krysser av for at dette dokumentet er lest i påmeldingen erklærer du at du melder på ditt barn vel vitende om disse risikoene. Du aksepterer da også at Malvik kommune eller underleverandører ikke kan gjøres ansvarlig for noen form for skade som måtte oppstå under aktivitetene eller transport til og fra. Med skade menes både person og utstyr. På hver aktivitet vil det bli informert om sikkerhet og risiko – det er viktig at både foresatte og deltakerne setter seg inn i den informasjonen grundig. Hvis vi krever sikkerhetsutstyr på enkelte aktiviteter som deltakerne må stille med (f.eks sykkelhjelm) vil de som ikke har med det ikke kunne delta.
 
MEDISIN, ALLERGIER ELLER SPESIELLE BEHOV
Ved spesielle behov, gi beskjed i feltet "Eventuell kommentar" ved påmelding, eller ved å sende oss en e-post.
 
Dersom deltakeren er avhengig av å innta medisin under aktiviteten, og at voksne ledere skal følge opp dette, må foresatte fylle dette skjemaet som leveres til en av lederne når aktiviteten starter. Alternativt kan utfylt skjema sendes i forkant til Malvik Kommune v/SommerMalvik, PB 140, 7551 Hommelvik.
 
 
FORSIKRING
Deltakerne vil bli tilknyttet en ulykkesforsikring til Malvik Kommunes forsikringsselskap, den samme som bl.a gjelder for skole og SFO.
 
BETALING OG AVMELDING
På noen av aktivitetene våre er det en egenandel som du som foresatt må betale. Alle regninger sendes ut etter at arrangementet er fullført – og du vil da motta en faktura i posten.
Du har anledning til å avbestille din påmelding, men da ønsker vi at du gjør det snarest ved å sende e-post til sommermalvik@malvik.kommune.no eller ringe dersom det er mindre enn to virkedager til arrangementet starter. Du må også varsle oss dersom du blir syk og ikke får anledning til å stille.  Det er ofte ventelister på aktivitetene og det er viktig for oss å få beskjed slik at noen på venteliste kan få plass.
Aktiviteter med egenandel må du betale for dersom du ikke møter opp og vi ikke har mottatt avbestilling, eller beskjed om at du ikke kunne møte!
 
BILDER OG PUBLISERING
Dersom du ikke ønsker at bilder av deltakeren skal benyttes må du skrive det inn i Kommentar-feltet i påmeldingsskjemaet, alternativt sende oss en e-post om dette i god tid før aktiviteten finner sted.
 
Det vil bli tatt bilder av aktivitetene og situasjonsbilder under hele arrangementet. Disse bildene vil vi bruke på nettsidene og annen markedsføring. Situasjonsbilder som dette inneholder ofte en eller flere av deltakerne. Situasjonsbilder kan offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og på ingen måte er krenkende for de som er avbildet. Dette er i henhold til datatilsynets normer.
Bilder vil bli delt med lokal/regional presse og media.
Hvis du finner bilder på våre hjemmesider som du ønsker fjernet vil vi gjøre det så raskt det lar seg gjøre etter at beskjed er gitt. Bilder på trykte publikasjoner får vi ikke trukket tilbake men vil selvsagt slette dem fra videre bruk.
 
Bilder som deltakerne tar i forbindelse med arrangementet (f.eks fotokurs eller liknende) vil både deltakeren og arrangørene kunne bruke i etterkant.
 
UTSTYR OG BEKLEDNING
På de fleste aktivitetene vil det bli oppgitt hvilket utstyr som er forventet at deltakerne stiller med. Det er foresattes ansvar å sørge for at dette er i orden. Ta kontakt med oss hvis du ikke klarer og ordne utstyr så kan vi kanskje være behjelpelige i enkelttilfeller.
 
  
Vi håper du blir fornøyd med tilbudet.
 
Spørsmål rettes til:
Hans Jørgen Renå
Tlf. direkte:  73 97 21 60 / 952 99 389
 
Marit Hammer
Tlf. direkte:  73 97 21 83 / 917 82 178
 
e-post:sommermalvik@malvik.kommune.no
 
 
 
 
 
 
Tips en venn Skriv ut