English A A A A A
Ordfører Ingrid Aune i Rønningsvegen, Vikhammer

Ivaretar menneskene som er berørt av brann på Vikhammer

Malvik kommune satte 7. mars kriseledelse som følge av brannen i kommunale omsorgsboliger i Rønningsvegen 1 på Vikhammer, opp mot Malvikveien/fylkesvei 6708

Det er ikke meldt om alvorlige fysiske personskader som følge av brannen. Politiet bekrefter at alle beboerne som er registrert på adressen er gjort rede for. Bygningsmassen er imidlertid ikke gjennomsøkt. Malvik kommune forbereder nå innkvartering for de evakuerte som ikke kan eller får flytte tilbake til sine boliger i løpet av kvelden.
 
Dette er dramatisk for de som har fått hjemmene sine ødelagt av brannen. Jeg er nå mest opptatt av at vi tar vare på alle mennesker som er berørt, sier Ingrid Aune, ordfører i Malvik kommune.
 
Psykososialt kriseteam er på stedet og ivaretar berørte. Beboere i nabolaget til brannen som ble evakuert kan flytte hjem allerede i kveld. De berørte i de aktuelle omsorgsboligene som brant får alle tilbud om alternativ overnatting og omsorg i kveld.
 
Vi jobber samtidig med å sørge for at de som har mistet hjemmene sine får et sted å bo og at omsorgstjenesten blir reetablert. Vi jobber for å ta best mulig vare på de som er rammet av brannen, og sørge for gode boforhold og permanente løsninger for disse menneskene i dagene som kommer, sier Aune.
Tips en venn Skriv ut