English A A A A A

Viktig informasjon

Her finner du viktig informasjon for foresatte i forbindelse med SommerMalvik/VinterMalvik. Ved å krysse av i påmeldingsskjemaet erklærer du at du er kjent med innholdet.

Programmet varierer fra år til år, og det kan for eksempel inneholde hesteridning, paintball, padling, fisking, klatrepark, motorsport, hytteturer og  en tur til norges høyeste fjell i Jotunheimen. Det grunnleggende formålet er at barn og ungdom får et tilbud om å delta på positive aktiviteter i skoleferiene.

Dette skal være et lavterskeltilbud, både i form av lav egenandel, at det kreves lite utstyr, og lite eller ingen forkunnskap for å delta. Her skal det være et tilbud for alle, der man kan oppleve mestring, spenning og gode opplevelser. Under aktivitetene er det fokus på samhold og samarbeid som skal gi nye bekjentskaper og styrke vennskap!

Påmelding

Etter at du har valgt den første aktiviteten har du 15 minutter på å gjøre ferdig registreringen. Du kan velge flere aktiviteter og deltakere før du går til handlekurven. Dersom dette ikke er gjennomført i løpet av 15 minutter mister du aktiviteter du har brukt for lang tid på, og må registrere dem på nytt.

Etter at du har fullført bestillingen får du bekreftelse med ordrenummer på skjermen og per e-post. Dette er en bekreftelse på at din bestilling er registrert, men ikke en garanti for at du har fått plass. Den endelige bekreftelsen på om du har fått plass, eller står på venteliste, blir sendt på en ny e-post i løpet av 24 timer.

Sikkerhet

På SommerMalvik og VinterMalvik får deltakerne oppleve mange spennende og krevende aktiviteter. Mange av aktivitetene medfører risiko for deltakerne – særlig hvis de ikke følger instruksjonene til punkt og prikke. Når du krysser av for at dette dokumentet er lest i påmeldingen, erklærer du at du melder på ditt barn vel vitende om disse risikoene. Du aksepterer da også at Malvik kommune eller underleverandører ikke kan gjøres ansvarlig for noen form for skade som måtte oppstå under aktivitetene eller transport.

Med skade menes både person og utstyr. På hver aktivitet vil det bli informert om sikkerhet og risiko – det er viktig at både foresatte og deltakerne setter seg inn i den informasjonen grundig. Hvis vi krever sikkerhetsutstyr på enkelte aktiviteter som deltakerne må stille med (for eksempel sykkelhjelm) vil de som ikke har med det ikke kunne delta.

Medisin, allergier eller spesielle behov

Ved spesielle behov, gi beskjed i feltet "Eventuell kommentar" ved påmelding, eller sende oss en e-post.

Er deltakeren avhengig av å innta medisin under aktiviteten, og for at voksne ledere skal følge opp dette, må foresatte fylle dette skjemaet som leveres til en av lederne når aktiviteten starter. Alternativt kan utfylt skjema sendes i forkant til Malvik Kommune, ved SommerMalvik, PB 140, 7551 Hommelvik.

Forsikring

Deltakerne tilknyttes ulykkesforsikring til Malvik Kommunes forsikringsselskap, den samme som blant annet gjelder for skole og SFO

Betaling og påmelding

På noen av aktivitetene våre er det egenandel som foresatte må betale. Du faktureres etter at arrangementet er fullført.
Du har anledning til å avbestille din påmelding, men da ønsker vi at du gjør det snarest ved å sende e-post til sommermalvik@malvik.kommune.no, eller ringe dersom det er mindre enn to virkedager til arrangementet starter. Gi beskjed ved sykdom, da det ofte er venteliste på aktivitetene. Er det ikke gitt beskjed, vil du bli fakturert hvis aktiviteten krever egenandel.

Utstyr og bekledning

På de fleste aktivitetene blir det oppgitt hvilket utstyr som er forventet at deltakerne stiller med. Det er foresattes ansvar å sørge for at dette er i orden. Ta kontakt med oss hvis du ikke klarer og ordne utstyr, så kan vi kanskje være behjelpelige i enkelttilfeller

Bilder og publisering

Skriv i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet eller send oss e-post, hvis du ikke ønsker at bilder av deltakeren skal benyttes.
 
Det blir tatt bilder av aktivitetene og situasjonsbilder under hele arrangementet. Disse bildene brukes på nettsidene og annen markedsføring. Situasjonsbilder som dette inneholder ofte en eller flere av deltakerne. Situasjonsbilder kan offentliggjøres uten samtykke fra de avbildede så lenge bildene er harmløse og på ingen måte er krenkende for de som er avbildet. Dette er i henhold til datatilsynets normer.
 
Malvik kommune deler bilder med lokal- og regional presse. Finner du bilder på våre hjemmesider som du ønsker fjernet vil vi gjøre det så raskt det lar seg gjøre. Bilder på trykte publikasjoner slettes fra videre bruk.
Bilder som deltakerne tar i forbindelse med arrangementet (for eksempel fotokurs eller liknende) kan både deltakeren og arrangørene bruke i etterkant.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss

Marit Hammer, kulturkonsulent

marit.hammer@malvik.kommune.no

73 97 21 83

917 82 178

Hans Jørgen Renå, avdelingsleder

hans.rena@malvik.kommune.no

73 97 21 60

952 99 389

 

sommermalvik@malvik.kommune.no