English A A A A A
Illustrasjon - artikkelbilde - kommunevåpen på hvit bakgrunn

Husk å bekrefte tilbud om vaksinering

Per 21. mars er 528 personer ferdigvaksinerte, og 1 599 koronavaksiner er satt. Det ble satt 126 koronavaksiner i uke elleve.

For at fremdriften skal opprettholdes, oppfordrer vi alle til å bekrefte tilbud om vaksinering.

Husk å bekrefte timen din

Alle innbyggere vil få innkalling via Helsenorge.no. Helsenorge.no er den offisielle helseportalen for innbyggere i Norge. Ved å opprette en bruker på helsenorge.no får du som innbygger tilgang til en rekke selvbetjeningsløsninger. Her kan du se helseinformasjon som er registrert på deg. Dette gjelder blant annet prøvesvar og vaksiner du har fått. 

Malvik kommune anbefaler alle å registrere seg på helsenorge.no. Her får du informasjon om når du får time for koronavaksinering. På helsenorge.no kan du selv velge hvordan du vil motta informasjon. Dette kan være både på tekstmelding og e-post. 

Hvis du ikke har registrert deg på helsenorge.no, får du tekstmelding med beskjed om å kontakte vaksinasjonskontoret. Har du registrert bruker på helsenorge.no, men ikke svarer på henvendelsen, vil du motta tekstmelding. Dersom vi fremdeles ikke får kontakt med deg, blir du oppringt eller bli forsøkt kontaktet på annen måte.

Du kan også ringe koronavaksinetelefonen til Malvik kommune for å bekrefte din time. Telefonnummeret dit er 482 62 030. Åpningstiden er mandag - fredag 08.30 - 12.00

Når får jeg vaksine?

Uke 12 er det fortsatt innbyggere i prioriteringsgruppe 3 som får tilbud om vaksine. De fleste som får innkalling nå er 75–78 år gamle. De som er eldre enn dette skal ha fått tilbud om vaksine. 

Før påske forventer vi å kunne tilby vaksine til innbyggere som er i prioriteringsgruppe 4. Det vil si personer med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp i alderen 18–64 år - samt innbyggere i aldersgruppen 65–74 år. 

Det er fastlegene som rapporterer til kommunen om pasienter med høy risiko og underliggende sykdommer.

Det er mange som lurer på når de får innkalling til vaksinering, og når de skal vaksineres. Det er varierende hvor mange vaksiner vi mottar hver uke, noe som gjør arbeidet med å anslå lang tid i forveien når akkurat du får innkalling. Innkallingen kommer som regel en uke før vaksinering.

Vaksinasjonskapasiteten i Malvik er imidlertid god. Vi har mulighet til å vaksinere flere enn hva som har blitt gjort fram til nå.

 

 

Antall vaksinerte

Til og med uke elleve er det satt 1 599 koronavaksiner. Totalt er 528 personer ferdigvaksinerte.

Spørsmål om egen helsesituasjon i forbindelse med vaksinasjon

Hvis du har spørsmål om egen helsesituasjon, ta kontakt med fastlegen din.

Her finner du kontaktinformasjon til Hommelvik legekontor.

Her finner du kontaktinformasjon til Saksvik legekontor.

Her finner du kontaktinformasjon til Vikhammer legekontor.

Har du andre spørsmål om korona?

Ta kontakt på koronatelefonen for spørsmål om smitte, karantene og isolasjon. 

Telefon: 73 97 20 99