English A A A A A

Godt nytt år 2019

           Godt nytt år                                                                                            

 

SFO-året 2018 er historie og vi er klare til å ta fatt på 2019.

Vi har en rolig start etter jul, men vil komme i gang med ulike aktiviteter fortløpende.

Onsdager har vi fortsatt tilbud om å bruke svømmehallen i idrettsbygget, dette er et tilbud for de som går på 2.-4.trinn. Vi går fra skolen ca kl 13.45 og er tilbake til 15.30. Husk badetøy, badehette, såpe og håndkleJ! I bassenget er det stort sett frilek, det er vanntilvenning som er i fokus.

1.trinn fortsetter med gymsal på mandager. Vi går fra skolen ca 13.45 og er tilbake ca 15.15. Joggesko er kjekt å ha på beina- de kan også brukes som innesko på skolenJ!

3. og 4.trinn har i høst hatt et eget tilbud på tirsdager, dette vil vi fortsette med. Oppstart av disse tilbudene vil komme som eget brev når vi har lagt ny halvårsplan (dette er en prosess barna er med på).

Det er for tiden noe fravær blant de voksne på SFO. Det vil være nye fjes og navn å forholde seg til, men vi gjør så godt vi kan for å ha nok voksne slik at deres barn skal få en trygg og god ettermiddag her sammen med oss. Vi har derfor noen vikarer i en periode som kan jobbe litt nå og da. Vi håper et stabilt og robust personale er på plass så snart som mulig.

Vi prøver i størst mulig grad å opprettholde de aktivitetene vi har fast, samt at vi tilpasser innhold i tilbudene vi gir.

I uke 8 er det vinterferie, det vil komme egen oversikt over aktiviteter og påmelding til disse dagene.

 

Mvh

Janicke Fuglem

SFO-leder

Hommelvik skole

Tips en venn Skriv ut