English A A A A A
Illustrasjon - artikkelbilde - kommunevåpen på hvit bakgrunn

Fem nye koronasmittet

Fem personer bosatt i Malvik kommune, har testet positivt på koronavirus.

To barn i barnehage-/barneskolealder med bostedsadresse i Malvik, har testet positivt på koronavirus. Barna går til daglig i henholdsvis Korntrøberget barnehage og ved Hommelvik skole. Begge var allerede i karantene, og har ikke hatt annen nærkontakt ut over egen husstand.
Barna er nå satt i isolasjon med et mildt smitteforløp.  Smitten kan spores til allerede smittet nærkontakt.
Testene ble gjennomført i Malvik, 14. desember, og bekreftet i dag 16. desember.
Smittesporing er avsluttet.

En person i 30-årene med bostedsadresse i Malvik, har testet positivt på koronavirus. Vedkommende er satt i isolasjon med et mildt sykdomsforløp. Testen ble gjennomført i Malvik, 16. desember, og bekreftet 16. desember. Smitten kan spores til allerede smittet nærkontakt.
Smittesporing pågår.

To personer i 30-årene i samme husstand, med bostedsadresse i Malvik, har testet positivt på koronavirus. Begge er satt i isolasjon, med et mildt sykdomsforløp.
Testene ble gjennomført i Malvik, 14 desember, og bekreftet 16 desember.
Smittesporing pågår.

Stenger Malvikhallen midlertidig

Malvikhallen stengte i dag, onsdag 16. desember, og blir stengt deler av dagen i morgen, 17. desember for smittevask. Alle som deltok på aktivitet med smittet 14. desember er karantenesatt.

Kontinuerlig testing

Testsenteret i Malvik har god kapasitet, og Malvik kommune oppfordrer alle som har mistenkt koronasmitte om å teste seg.

Malvik kommune har iverksatt en rekke tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. 

Vi oppfordrer alle til å fortsette å følge retningslinjene som er satt, og med det fortsette å hindre spredning av viruset.