English A A A A A
Midtsandtangen med folk på stranda

Bruk friluftsområdene våre, men vis hensyn

Vi ønsker at friluftsområdene våre blir brukt, og vi ser at mange områder er godt besøkt både vinter og sommer. Særlig nå som alle ferierer hjemme og godværet kommer, er det mange som tar turen ut.

Malvik kommune har tilrettelagt for at alle skal komme seg ut på tur, og flere plasser er det etablert toalettfasiliteter og parkeringsplasser.

Sammen er vi inne i en tid der vi må gjøre det vi kan for å forhindre smitte av koronavirus, samtidig som vi nyter sommeren hjemme i Malvik. Når mange benytter seg av de samme områdene samtidig, vil det oppstå utfordringer. Det er viktig å ta ansvar og vise forståelse for de rundt deg.

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av toalettfasilitetene, forholde seg til oppmerket parkering, og ta med seg søppel hjem. For ved bruk av disse områdene ligger det også et ansvar alle må ta. Det ligger en forventning om at besøkende forholder seg til skilting, og tar hensyn til smittevern.

Malvik kommune ønsker å legge til rette for en fin sommer i kommunen vår. Samtidig jobber vi med å sette i gang tiltak for at flere kan samles på ett sted, og kommunen har inngått et samarbeid med Trondheim parkering for å sikre ferdelsårene inn og ut av områdene våre.