English A A A A A

Aktuelt

Skyting i Venna - ekstra dag!

Tirsdag 30. juni

På grunn av lange ventelister har vi satt opp en ekstra dag med skyting i Venna! På denne aktiviteten får du lære å skyte på digitale skiver samt feltskyting. Det blir også andre aktiviteter i området! Denne aktiviteten er åpen for alle, altså født 2010-2002, men pga korona-tiltak kan du ikke melde deg på om du skal være med SommerMalvik på aktivitet torsdag 2. juli.

Fisketur i Malvikmarka - ekstra tur

Tirsdag 23.juni

P.g.a stor påmelding arrangerer vi en ekstra fiskedag. Vi tar deg med på en opplevelsesrik tur til ei tjønn i Malvikmarka der det skal være mye fisk av sorten ørret. Du får mulighet til å prøve å fiske fra land, og kanskje fra båt. Vi har en felles samlingsplass der vi spiser lunsj og koser oss.

Rypetoppen ekstratur

Onsdag 8.juli

Vi setter opp en ekstra tur til Rypetoppen denne dagen, for deg som er født mellom år 2010 og 2002. Både du som havnet på venteliste på turen dagen etter, og nye,  kan melde seg på.
Spenning for alle og enhver! Rypetoppen har klatreløyper fra cirka 1 meter over bakken til nærmere 10 meter samt mange zip-liner i et fantastisk fint naturområde. 

sommermalvik

Påmelding til SommerMalvik

Her finner du informasjon og påmelding til SommerMalvik! Påmeldingen åpner mandag 8. juni klokken 21.00.

Gjedde

Fisketur i Malvikmarka

Mandag 22.juni

Malvik Jeger og Fiskeforening vil ta deg med på en opplevelsesrik tur til ei tjønn i Malvikmarka der det skal være mye fisk av sorten ørret. Du får mulighet til å prøve å fiske fra land, og kanskje fra båt. Vi har en felles samlingsplass der vi spiser lunsj og koser oss.

Kajakk

Kajakkpadling på Vulusjøen, 12 år og eldre

Mandag 22.juni

Dette blir en dag med fokus på instruksjon og padling. Padlegruppa til Malvik IL stiller med instruktører og gjennomfører instruksjon som tilsvarer introduksjonskurs for havpadling. Aktiviteten er åpen de som er 12 år og eldre, dvs født 2002 - 2008.

Padling 2015

Padledag 2, Vulusjøen (alder: født 2009)

Tirsdag 23. juni

Dette blir en dag med fokus på padling og tur. Du får prøve både kajakk og kano. Aktiviteten denne dagen er åpen for aldersgruppen født i 2009.

Padling

Padledag 3 (alder: født 2010)

Onsdag 24.juni

Dette blir en dag med fokus på padling og tur. Du får prøve både kajakk og kano. Aktiviteten denne dagen er åpen for aldersgruppen født i 2010.

båttur1

Sjøfiske, 12 år og eldre

Torsdag 25.juni

Bli med på en dag med sjøfiske med forhåpentligvis mye fisk! Vi fisker i Trondheimsfjorden fra ei fin, gammel fiskeskøyte! Denne turen er åpen for de over 12 år, født 2007-2002.

Båttur og sjøfiske

Båttur/Sjøfiske (alder: født 2008-2009)

Fredag 26.juni

Bli med på båttur med ei fin, gammel fiskeskøyte! Det blir sjøfiske med forhåpentligvis mye fisk! Denne turen er åpen for de som er født i 2009.