English A A A A A
Stine Eidsør

Årets fabelaktige formidler

Vår egen Stine Eidsør har blitt tildelt prisen for Fabelaktig formidling. Stine var nominert av egne kollegaer for sin innsats og fantastiske engasjement som lærer i norskfaget.

Foto: Trond Smith-Meyer

Stine og rektor Kristel Linset reiste 26. november til Campus Vestfold, Høgskolen i Buskerud og Vestfold, for å bli første mottaker av Kopinors pris for fabelaktig formidling. Anledningen var et fagseminar i anledning norskfaget 125-årsjubileum. Prisen for Fabelaktig formidling på 150 000 kr er finansiert av Kopinors formidlingsfond.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:
"Stine Eidsør er en lærer som har utmerket seg nettopp med fabelaktig formidling innen norskfaget. Hun er en lærer som i hverdagen og over tid har inspirert og motivert både lærerkollegaer og elever. Hun har fylt rollene som mentor, veileder, skolens ressurslærer og foredragsholder, i tillegg til det å være en helt spesielt engasjerende norsklærer. Med kreativitet, stort engasjement og pågangsmot har hun klart å skape en endrings- og delingskultur ved egen skole, og sørget for både utvikling og revidering av undervisningen i faget."

Les intervju med Stine på fabelaktigformidling.no.

Les også intervju med stolt rektor Kristel Linset.