English A A A A A
Bilde av kommunevåpen på hvit bakgrunn

5 680 koronatester gjennomført

Malvik kommune har totalt gjennomført 5 680 tester for koronaviruset.

Så langt i november har det blitt tatt 1 117 prøver.

Antallet tester har økt etter at kommunen lanserte timebestilling for koronatest via nettsiden. Malvik kommune har god testkapasitet.

Fem personer har testet positivt i perioden 2. til 20. november.

11. november ble det bekreftet at en person har testet positivt på koronavirus.

14. november ble det påvist tre nye smittede.

15. november ble det påvist ny smitte hos en person.

Folkehelseinstituttet (FHI) overvåker smittsomme sykdommer via meldingssystem for smittsomme sykdommer. FHI har i sin tabell oppgitt at det er seks personer som har testet positivt på koronavirus i Malvik kommune så langt i november. På nåværende tidspunkt har fem personer som er bosatt i kommunen testet positivt. Den siste personen har folkeregistrert adresse i Malvik, men bostedsadresse i en annen kommune.

Malvik kommune har iverksatt en rekke tiltak for å hindre spredning av koronaviruset.

Vi oppfordrer alle til å fortsette å følge retningslinjene som er satt, og med det fortsette å hindre spredning av viruset.

Her finner du mer informasjon om prøver og prøvesvar.