English A A A A A
Bilde av kommunevåpen på hvit bakgrunn

2 882 koronatester gjennomført

Malvik kommune har totalt gjennomført 2 882 tester for koronaviruset.

546 av disse prøvene ble tatt i uke 36 og 37.

Per 14. september.

Antallet tester har økt etter at kommunen lanserte timebestilling for koronatest via nettsiden.

Tall fra de siste to ukene viser at 546 tester ble tatt i uke 36 og uke 37. 304 tester ble tatt i uke 36 og 242 tester ble tatt i uke 37.

Det har ikke vært registrert positive prøvesvar på koronatestene siden april.

Det har imidlertid blitt registrert to positive koronaprøver fra personer med folkeregistrert adresse i Malvik kommune. Begge personene har bostedsadresse et annet sted i landet, og ingen av disse har vært i Malvik den siste tiden.Beggge personene er i 20-årene, og har et mildt sykdomsforløp og blir fulgt opp der de bor.

Malvik kommune har iverksatt en rekke tiltak for å hindre spredning av koronaviruset.

Vi oppfordrer alle til å fortsette å følge retningslinjene som er satt, og med det fortsette å hindre spredning av viruset.

Her finner du mer informasjon om prøver og prøvesvar.