Undervisningstilbud og påmelding

Kulturskolen kan tilby undervisning i flere disipliner og aktiviteter, forutsatt tilgang på lærere. Påmelding ved å klikke på lenken til det enkelte tilbud.

Er du allerede elev, kan du se oversikt over ditt tilbud ved å logge inn på SpeedAdmin

Musikk

Strengeinstrumenter: Fiolinbratsj, cello gitar, bass

Tangentinstrumenter: Piano, keyboard, synthesizer, kirkeorgel, trekkspill

Treblåsinstrumenter: Fløyte, blokkfløyte, obo, klarinett, saksofon

Messinginstrumenter: Trompet, kornett, horn, trombone, tuba, baryton

Slagverkinstrumenter: Trommer

Vokal: Sang

Låtskriving/studioarbeid: Et tilbud til de som allerede spiller et instrument og ønsker å arbeide med eget eller andres materiale. Undervisningen foregår som kurs/seminarer.

Band/samspillgrupper: Barn og ungdom som allerede spiller et instrument, kan velge å begynne i band eller samspillgruppe.

Dans

Barnedans (4-5 år)
En danseklasse som vil stimulere barnas kreativitet gjennom bevegelse til musikk. Vi bruker lek og danseøvelser for å utvikle naturlig koordinasjon, bevegelighet og danseglede.

Dans
Grupper inndelt etter alder.

Klassisk ballett (fra 8 år)
Koordinasjon, bevegelighet, styrke, musikalitet, utstråling og glede utvikles gjennom ballettøvelser og koreografi.

Visuelle kunstfag

Bildeverksted: Ulike teknikker innen tegning, maling, grafikk og skulptur. Alder: 6-19 år. Undervisningen foregår i aldersinndelte grupper.

Drama/teater

Dramaleik (3.-6. klasse) Dramaøvelser/teaterleik, mindre opptredener.

Drama/teater (fra 7.klasse) Øvelse i skuespillerteknikk gjennom lek og improvisasjon. Arbeid med forestilling. 

For de yngste

Kulturkarusell (1. og 2. trinn)  Kurs over 6 uker hvor elevene får en smakebit av alle disiplinene i kulturskolen - både musikk, bilde, dans og teater!  Du blir kjent med blåse- stryke-, tangent- og rytmeinstrumenter, og vi vil jobbe med bilde, teater og dans i tillegg. "Kulturkarusell" er et kurs for elever på 1. og 2. trinn i grunnskolen. Vi legger undervisninga til skolen rett etter skoletid, i SFO-tida. 

Leik og rytme (5-åringer) Leik og rytme gir en leik-basert tilnærming til musikkfaget. Passer for barn som går siste år i barnehagen, før skolestart. 

Barnedans (4-5 år)
En danseklasse som vil stimulere barnas kreativitet gjennom bevegelse til musikk. Vi bruker lek og danseøvelser for å utvikle naturlig koordinasjon, bevegelighet og danseglede.

Tips en venn Skriv ut