Frukt

Skolefrukt

Skolefrukt kan bestilles på www.skolefrukt.no. Den mest vanlige skolefrukten er eple. I tillegg vil det deles ut ulike frukter grønnsaker i løpet av en uke. Det vil kunne være banan, pære, gulrot, kiwi, appelsin, klementin, nektarin eller fersken. Et sunt og godt mellommåltid!

Skolemelk jente

Skolemelk og juice


Det er nå klart for bestilling av skolemelk og juice på www.skolelyst.no. Her finner du også hvilke produkter som tilbys og priser. Nytt av året er at du kan velge ulike produkter på ulike dager, og du kan velge om du vil betale hver måned eller for hele året på en gang. Elevene betaler ikke for uke 24 og 25, da det er mange aktiviteter utenfor skolen.

Aktuelt

Illustrasjonsbilde av e-post, telefon og brev

Alternativt kontaktpunkt

21. juni 2018

Rådmannen har opprettet et alternativt kontaktpunkt til kommunen for foresatte i skolen.

Vitnemål

Veiledning ang. klage på karakterer

21. juni 2018

Elever og foresatte har mulighet til å klage på standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Dette gjelder for valgfag på 8. trinn, valgfag og fagene kunst og håndverk og musikk på 9. trinn, og for de resterende fagene på 10. trinn. Før man sender klage, er det viktig å lese veiledningen for hvordan dette gjøres:

 

42-17277571

Informasjon til 10. trinn om stipend fra Lånekassen

16. mai 2018

Lånekassen ønsker at flere elever i 10. klasse skal kjenne til ordningene for stipend og lån til videregående opplæring, og har bedt skolen om å videreformidle informasjon til elever på 10. trinn og deres foresatte. 

 

På denne siden finner dere informasjon om utstyrsstipend for alle elever (f.eks. til leie/kjøp av pc), borteboerstipend og grunnstipend til elever fra familier med svak økonomi.