English
Svart på hvitt - normalt Svart på gult Gult på svart - invertert
A A A
RSS
Jente med sekk

Velkommen til et nytt skoleår!

2015-08-19

Et nytt skoleår er i gang - i strålende solskinn! 

I høst har vi foreldremøter på følgende datoer:

8. trinn: 8. september
9. trinn: 2. september
10. trinn: 1. september

Halvårsplanen for høsten er under utarbeidelse, og foreløpig versjon ligger her. Det kommer oppdaterte versjoner, bl.a. når det er nærmere bestemt hvilke klasser som skal ha tentamen på de ulike dagene.

Skolemelk jente

Nå er det klart for bestilling av...

Skolemelk og juice

2015-08-19

Det er nå klart for bestilling av skolemelk og juice på www.skolemelk.no. Du kan velge mellom lettmelk, ekstra lett melk,appelsinjuice og eplejuice. Prisene finner du når du logger deg inn. Det er mulig å bestille for ett semester av gangen, men både høst- og vårsemesteret er tilgjengelige for bestilling allerede nå. I vårsemesteret er det noen flere dager med melk/juice på 8. trinn enn på 9. og 10. trinn. På 10. trinn betaler ikke elevene for melk/juice i etter 17. mai, da det er eksamen og skoleturer, og dermed mindre tilstedeværelse på skolen. På 9. trinn betaler ikke elevene for arbeidsuka i juni. Derfor vil foreldre som har barn på flere trinn oppleve at totalprisen kan bli litt forskjellig.

Dansende ungdom

Avslutningsfest for 10. trinn

2015-06-09

Torsdag 18. juni kl. 19 er det tradisjonell avslutningsfest for 10. trinn.

Vitnemål

Veiledning ang. klage på karakterer

2015-05-29

Elever og foresatte har mulighet til å klage på standpunktkarakterer og eksamenskarakterer. Dette gjelder for faget kunst og håndverk på 9. trinn og for de resterende fagene på 10. trinn. Før man sender klage, er det viktig å lese veiledningen for hvordan dette gjøres:

 

Opptur 2015

Opptur!

2015-05-07

Onsdag 6. mai deltok 8. trinn med over 100 elever på Opptur i regi av Trondhjems turistforening/DNT. Elevene gikk en 11 kilometer lang tur i Bymarka i Trondheim, sammen med ca. 2000 andre elever fra Trøndelag. Bra gjennomføring og mange glade fjes å se!

aktivitet

Aktivitetsplan våren 2015

2015-03-12

Her finner dere aktivitetsplan for Vikhammer ungdomsskole våren 2015, med datoer for foreldremøter, ekskursjoner, tentamener og andre aktiviteter.

Forbehold om endringer!

samhold1

Vi forsøker oss på mobilfri skole!

2015-02-27

Elevrådet og ledelsen ved Vikhammer ungdomsskole er enige om å gjennomføre et forsøk med mobilfri skole. Skolen velger å bruke en del ressurser på dette og har kjøpt inn spill til alle klasser. Både ledelsen og elevrådsstyret mener det er positive effekter så langt. Forsøket blir evaluert etter tre uker.

Handballag

Seier i Roar Forbords minnecup

2015-02-05

Vi gratulerer våre flinke håndballgutter med seier i Roar Forbords minnecup! Her møtes lag fra ungdomsskoler i Trondheimsområdet til dyst i Rosenborghallen, og i år var det guttene fra Vikhammer ungdomsskole som stakk av med seieren. På laget spilte Jørgen Engdal, Thomas Wikhammer, Frode Berntzen, Tor Sebastian Aunaas, Sander Hårstad, Håkon Sjøvold, Birk Krogstad Abelvik, Vegard Frost Jørgensen og Marius Sarheim Forbord.

 

 

NTNU logo

Studenter i praksis

2015-01-27

I uke 7 kommer 34 studenter fra PLU (program for lærerutdanning) ved NTNU til Vikhammer ungdomsskole. De skal ha praksis ved skolen i 7 uker, og den ene uka (uke 12) overtar de all undervisning ved skolen.