English A A A A A

Velkommen som søker!

Bilde av annonse

Malvik kommune byr på mange karrieremulighet innenfor et mangfold av fagområder. Med sentral beliggenhet mellom Stjørdal og Trondheim har Malvik en naturlig plass i et regionalt arbeidsmarked. Som ansatte i Malvik kommune jobber vi med utgangspunkt i verdiene åpen, nyskapende og samhandlende. Våre tjenester og leveranser skal være preget av disse verdiene. Her finner du oversikt over alle ledige stillinger i Malvik kommune.

Har søkt jobb i Malvik kommune tidligere? (etter 22.08.2018) Da kan du logge inn på "Min side - skjema" og gjenbruke søknadsskjema du allerede har sendt inn. 

Aktuelt

Miljøveileder/BU-arbeider

Skolene i Malvik

Fra den 1.8.19 vil det bli ledige stillinger som miljøterapeut/BU-arbeider ved  noen av våre skoler.

Lærer

Skolene i Malvik

Det vil fra 1.8.2019 bli ledige lærerstillinger. Det kan bli ledig både faste og vikariat.

Miljøveileder

Ressursbasen, Sveberg skole

Malvik kommune oppretter et nytt skoletilbud for elever med sammensatte og omfattende hjelpebehov. Ressursbasen ved Sveberg skole har som mål å gi elevene et tilpasset opplæringstilbud i en inkluderende skole. Fra 1.6.19 opprettes fast 50 % stilling som miljøveileder.

Miljøterapeut

Ressursbasen, Sveberg skole

Malvik kommune oppretter et nytt skoletilbud for elever med sammensatte og omfattende hjelpebehov. Ressursbasen ved Sveberg skole har som mål å gi elevene et tilpasset opplæringstilbud i en inkluderende skole. Fra  1.6.19 opprettes stilling som miljøterapeut i 100% stilling

Sykepleier

Ressursbasen, Sveberg skole

Malvik kommune oppretter et nytt skoletilbud for elever med sammensatte og omfattende hjelpebehov. Ressursbasen ved Sveberg skole har som mål å gi elevene et tilpasset opplæringstilbud i en inkluderende skole. Fra 1.6.19 er det ledig 100% fast stilling som sykepleier.

Tilkallingsvikar i barnehage

Vi søker etter personer som kan tenke seg å arbeide med barn og som vil være med å videreutvikle barnehagene i Malvik kommune.

Tilkallingsvikar - assistent

Hommelvik skole

Tilkallingsvikarer assistent for skoleåret 2018 - 2019

Tillkallingsvikar - lærer

Hommelvik skole

Tilkallingsvikarer lærer for skoleåret 2018 - 2019