Klasse 9A Early Birds

Early Birds

Klasse 9A deltok på Early Birds fredag 1.desember med 22 elever og 3 lærere. Deretter spiste vi felles frokost på skolekjøkkenet. Vi utfordrer klasse 9B til å stille på Early Birds fredag 5.januar. 

Restaurant

Ung Restaurant 2017

For femte gang er rekrutterings- og omdømme konseptet Ung Restaurant gjennomført. Som "vanlig" er HUS representert med flinke elever. Se i den flotte brosjyren som ble laget i etterkant, hvor det bl.a er bilde av skolens representanter.

 

OD 2017

Operasjon dagsverk 2017

Fredag 3.11.17 gjennomfører Hommelvik ungdomsskole Operasjon dagsverk (OD). Dette er en del av skolens arbeid med internasjonale spørsmål. Elevene oppfordres til å utføre et dagsverk for ungdom andre steder i verden denne dagen.  

Modern children

Ny læringsportal i Malvikskolen

Fra høsten 2016 får alle skolene i Malvik kommune begynne å bruke læringplattformen Zokrates. Zokrates og er et digitalt verktøy for elever, lærere og foresatte som forenkler hverdagen gjennom nye muligheter for deling og samhandling. Den nye læringsplattformen vil erstatte Fronter som tidligere har vært brukt ved skolene i Malvik. 

Velkommen til Hommelvik ungdomsskole

Vi er en ungdomsskole med 275 elever og 45 ansatte. Skolen ligger sentralt i Hommelvik, men likevel nær fin natur og gode utfartsmuligheter. Elevene kommer fra to barneskoler, Sveberg og Hommelvik skole.

Kontaktinformasjon

Telefon: 73 97 24 50
E-post: hus@malvik.kommune.no
Adresse: Nessvegen 5, 7550 Hommelvik
Mobilskole: HOUSK + (klasse) + (Melding). Melding sendes til nr 03686.

Aktuelt

Illustrasjonsbilde av e-post, telefon og brev

Alternativt kontaktpunkt

21. juni 2018

Rådmannen har opprettet et alternativt kontaktpunkt til kommunen for foresatte i skolen.

Bilde av Hommelvik ungdomsskole fra utsiden

Jubeldag på Hommelvik ungdomsskole

31. januar 2018

Tirsdag 30. januar kunne elever og lærere ta i bruk det nye bygget ved skolen. Kapasiteten økes fra 275 til 400 elever.