Elever på skolen

God start på ungdomstrinnet

Informasjon til elever og foresatte på 7. trinn

Om noen få måneder begynner det omtrent 92 elever fra Sveberg og Hommelvik skole på Hommelvik ungdomsskole. Vi har laget et informasjonsskriv der dere får svar på noen av spørsmålene dere måtte ha.

Staysman & Lazz

Hommelvik ungdomsskole vant julepartykonkurranse

Hommelvik ungdomsskole vant NRK mP3s julepartykonkurranse. Det ble en fantastisk aften for elevene på Bruket kulturhus torsdag 15. desember, med opptredener av The Main Level og Staysman & Lazz. NRK mP3 stilte med DJs, lyd, lys og overraskelser underveis.
Tusen takk til alle som stemte på oss!

 

mat3

Ung restaurant 2016

Ung restaurant er en konkurranse der 10 ungdomsskoler får en drømmedag på 10 av byens beste restauranter. Elevene konkurrerer om beste forberedelser, og gjennomføring av en 3-retters middag med oppdekking. Også i år hadde vi kreative og flinke elever som samarbeidet godt på kjøkkenet. Alle ungdommene fikk skryt av dommerne.

Takk for innsatsen!

Modern children

Ny læringsportal i Malvikskolen

Fra høsten 2016 får alle skolene i Malvik kommune begynne å bruke læringplattformen Zokrates. Zokrates og er et digitalt verktøy for elever, lærere og foresatte som forenkler hverdagen gjennom nye muligheter for deling og samhandling. Den nye læringsplattformen vil erstatte Fronter som tidligere har vært brukt ved skolene i Malvik. 

Velkommen til Hommelvik ungdomsskole

Vi er en ungdomsskole med 275 elever og 45 ansatte. Skolen ligger sentralt i Hommelvik, men likevel nær fin natur og gode utfartsmuligheter. Elevene kommer fra to barneskoler, Sveberg og Hommelvik skole.

Kontaktinformasjon

Telefon: 73 97 24 50
E-post: hus@malvik.kommune.no
Adresse: Nessvegen 5, 7550 Hommelvik
Mobilskole: HOUSK + (klasse) + (Melding). Melding sendes til nr 03686.

Aktuelt

Søker på videregående opplæring

Orientering om søking til skole og læreplass 2017 - 2018

01. oktober 2017
Informasjon ved overgang grunnskole – videregående opplæring fra foreldremøte på 10. trinn.

overgang til videregående skole

Overgangen fra ungdomsskole til videregående skole

08. september 2017

Etter avsluttet 10-årig grunnskole har du er rettighet til plass på videregående skole. I overgangen fra grunnskolen til videregående skole skal du bli mer bevisst på valgene du tar, og bli tryggere på hvilke utdanningsprogram du skal søke på ved videregående skole.

Klikk her for å lese om noe av det som skal skje i løpet av 10.trinn.