Løypetrase i Malvikmarka

Gode skiforhold i Malvikmarka

Lurer du på hvor du skal dra på tur?

04. januar 2017

Den siste ukens snøfall gir muligheter for å benytte skianleggene i kommunen, og her kan du finne en oversikt over forholdene i marka.

Laksefiske

Fiskekort i Homla

30. juni 2016

Laksefiskesesongen for 2016 i Homla er i gang. Her finner du informasjon om hvordan du kjøper fiskekort.

Servering av kringle og kaffe ved Svartnesset

Malvikstien - Malvikingenes eget veivalg!

15. juni 2016

Det var mange som tok turen til Malvikstien på åpningsdagen onsdag 15. juni. Det er vi glade for. Gjennom folkehelseundersøkelsen LEV VEL ga innbyggeren i Malvik allerede i 2010 tilbakemeldinger om at tilgang til sjøen og marka var viktige kvaliteter for et godt liv i kommunen. Dette har vært utgangspunktet for planleggingen av Malvikstien.

Grafisk framstilling av aktivitetsnivå og stedfesting av Malvikstien

Teller på turområder

27. januar 2016

Vi har mange populære friluftsområder og turområder i kommunen. To av disse er områdene er Stavsjøen og Malvikstien.

Brosjyre Natur kultur søndagstur

24 turer - 24 timer!

04. mars 2015

I Malvik har vi hele 24 turmål med trimpostkasser. Det er en fin variasjon mellom lette turer og tyngre turer.

Jakt og fiske i Malvik

14. februar 2011

Er du interessert i jakt og fiske, anbefales det å ta kontakt med Malvik Jeger- og Fiskeforening.

Brosjyre forsidebilde

Natur, kultur og søndagstur

07. desember 2010

Gjennom LEV VEL-undersøkelsen har vi fått svar på hva malvikingene setter spesielt stor pris på ved kommunen sin. Noe av det vi har funnet ut er at møteplassene i nærmiljøet og tilgangen til sjøen og marka er viktig. Vi har samlet turtips i brosjyren Natur, kultur og søndagstur.