Bli speider da vel!

Som speider får du oppleve naturen på en måte du ikke har opplevd den før, du skaffer deg minner for livet og kanskje du får flørtet deg til en leirkjæreste. Vi i speidern er åpen for alle som vil sitte rundt leirbålet, grille mashmellows, dra på turer eller oppleve nye ting.

Vi drar på turer med folk ifra speidergruppa, kretsen, landet eller til og med speidere fra hele verden! Der får du testet hvordan det er å overleve i naturen eller bare dra på en koselig hyttetur med gode venner. Vi gjør alt fra å ta oss et deilig snøbad til å sitte oppe hele natta å spille kort, vi kan også bygge byggverk på mange meter kun med stokker og tau.

Vil du bli en av oss eller bare utforske hva vi gjør? Møt opp på Saksvik skole i det svarte hovedbygget i første etasje kl. 18.00 på torsdag for å starte et nytt eventyr i livet ditt!


Speiderorganisasjonen er en frivillig organisasjon for alle mennesker i alle aldre. Vi legger vekt på at barn og unge skal vokse og utvikle seg med gode verdier som gjør dem til gode samfunnsborgere.

Kontaktinformasjon:
Iselin Lockertsen Holst: iselin.l.holst@gmail.com 7 47860233
Anna Aukrust Vikhammer: anna.av@outlook.com / 90409178
Helge Bardal: h.bardal@gmail.com / 99474567

Send oss gjerne en beskjed om du er interessert i å være med på ett av de spennende møtene våre!

Arrangør: HUNDHAMMEREN SPEIDERGRUPPE
: Saksvik Skole
Tid: torsdag 1. januar
Friluftsliv