Velkommen som speider!

Liker du å leke ute eller grille marshmallows? Eller liker du kanskje best å finne på noe sprell før du setter deg ned og synger rundt leirbålet? Da burde du bli speider! I speideren får du være med å tenne bål, lære deg å bruke en kniv på en forsvarlig måte, møte nye venner, være med på å bygge kule ting og få opplevelser for livet.

Vi i Hundhamaren speidergruppe er en ren jentespeidergruppe, og har møter for småspeidere (2.-4. klasse) kl. 17-18 hver torsdag. Møtene blir som oftest holdt på Saksvik skole, med mindre vi er ute å nyter den friske luften. Ta kontakt med oss eller besøk vår facebookside for å finne ut hvor det neste møte skal være.

Speiderorganisasjonen er en frivillig organisasjon for alle mennesker i alle aldre. Vi legger vekt på at barn og unge skal vokse og utvikle seg med gode verdier som gjør dem til gode samfunnsborgere.

Kontaktinformasjon:
Iselin Lockertsen Holst: iselin.l.holst@gmail.com 7 47860233
Anna Aukrust Vikhammer: anna.av@outlook.com / 90409178
Helge Bardal: h.bardal@gmail.com / 99474567
Send oss gjerne en beskjed hvis du vil være med på ett av de spennende møtene våre. Foreldre er hjertelig velkommen til å være med på møtene å se hva vi driver med.

Arrangør: HUNDHAMMEREN SPEIDERGRUPPE
: Saksvik skole
Tid: torsdag 1. januar
Friluftsliv